Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Cooperació internacional

Cooperació internacional

Per primera vegada en la història d’EMAYA, des del departament de Responsabilitat Social Corporativa hem impulsat accions relacionades directament amb la cooperació internacional amb l'objectiu de millorar les condicions ambientals i de salut en països subdesenvolupats o en vies de desenvolupament.

Vàrem publicar al nostre web un concurs per a finançar un projecte de cooperació internacional per a la creació d'aqüífers sostenibles per a l'aprofitament de recursos hídrics de zones on es produeixen sequeres perllongades en llocs àrids o semiàrids del planeta. Aquest projecte es va adjudicar a la Fundació Emalaikat i ha permès la millora de la qualitat de vida i la nutrició mitjançant la construcció de 14 pous al poblat de Mechela Andode, Etiòpia.

També vàrem signar un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears. En el conveni s'estableix que EMAYA aportarà el seu coneixement i suport tècnic per fomentar el desenvolupament dels projectes en matèria de xarxes d'aigua potable i clavegueram així com de serveis per al tractament dels residus que es duguin a terme gràcies a la cooperació internacional als campaments de refugiats a Tinduf (Algèria).

Recentment es va signar un conveni amb el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació per tal de canalitzar a través d’aquesta entitat l’aportació i col·laboració d’EMAYA en matèria de cooperació Internacional. Es vol donar impuls al projecte aprovat per l’Assemblea General del Fons Mallorquí amb el títol de “Millora de la governabilitat i accés a l’aigua potable a Pocona- Bolívia”. Els objectius principals són: contribuir a garantir el dret a l’aigua per al consum humà amb equitat i sostenibilitat i millorar la governabilitat i l’accés a l’aigua potable.

subir