Sol•licitam el vostre permís per a obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquest web, en compliment del Reial Decret-Llei 13/2012. Si continuau navegant, consideram que acceptau l’ús de cookies
D'acord | Més informació

Alta en el servei

Alta a l’oficina virtual d’EMAYA

Per a tenir accés a l’oficina virtual d’EMAYA, cal emplenar aquest formulari. Un cop enviat, rebràs per correu electrònic les dades per accedir-hi.

Cargando
(Ha de tenir 6 caràcters i com a mínim un número)

Els administradors o administradores de finques no poden donar-se d'alta directament a l'oficina virtual. Han de descarregar el formulari d'alta d'administradors de finques, emplenar-lo, firmar-lo i entregar-lo a les oficines d'EMAYA o bé enviar-lo a l'adreça caixa@emaya.es. Una vegada fet això, rebran les dades d'accés.

Alta d'administradors de finques

Descarregar

Llei de protecció de dades

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades i RD 1720/2007, us informam que amb la signatura d’aquest document ens donau consentiment per a que les vostres dades siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat d’EMAYA S.A., amb domicili al c/ Joan Maragall 3 07006 Palma. Aquestes dades es recullen i són necessàries per a gestionar la vostra relació contractual amb EMAYA i donar-vos els serveis sol•licitats. Podreu exercitar els drets reconeguts per la Llei, dirigint-vos personalment a la seu social d’EMAYA o mitjançant un correu electrònic a ejercicioderechoslopd@emaya.es , identificant-vos correctament.

subir