Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Alta en el servei

Alta a l’oficina virtual d’EMAYA

Per a tenir accés a l’oficina virtual d’EMAYA, cal emplenar aquest formulari. Un cop enviat, rebràs per correu electrònic les dades per accedir-hi.

Cargando
(Ha de tenir 6 caràcters i com a mínim un número)

Els administradors o administradores de finques no poden donar-se d'alta directament a l'oficina virtual. Han de descarregar el formulari d'alta d'administradors de finques, emplenar-lo, firmar-lo i entregar-lo a les oficines d'EMAYA o bé enviar-lo a l'adreça caixa@emaya.es. Una vegada fet això, rebran les dades d'accés.

Alta d'administradors de finques

Descarregar
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A.
Finalitat Execució i tramitació de les operacions relacionades amb els serveis contractats i gestió de les incidències, suggeriments, queixes, reclamacions i / o sol·licituds dels serveis.
Legitimació Execució del contracte i la prestació dels serveis.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació adicional Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web
https://www.emaya.es/política-de-privacitat/
O bé sol·licitant-la en paper a les oficines centrals al c / Joan Maragall, 3, 07006 Palma de Mallorca.
subir