Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Alta en el servei

Alta a l’oficina virtual d’EMAYA

Per a tenir accés a l’oficina virtual d’EMAYA, cal emplenar aquest formulari. Un cop enviat, rebràs per correu electrònic les dades per accedir-hi.

Cargando
(Ha de tenir 6 caràcters i com a mínim un número)

Els administradors o administradores de finques no poden donar-se d'alta directament a l'oficina virtual. Han de descarregar el formulari d'alta d'administradors de finques, emplenar-lo, firmar-lo i entregar-lo a les oficines d'EMAYA o bé enviar-lo a l'adreça caixa@emaya.es. Una vegada fet això, rebran les dades d'accés.

Alta d'administradors de finques

Descarregar

Llei de protecció de dades

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades i RD 1720/2007, us informam que amb la signatura d’aquest document ens donau consentiment per a que les vostres dades siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat d’EMAYA S.A., amb domicili al c/ Joan Maragall 3 07006 Palma. Aquestes dades es recullen i són necessàries per a gestionar la vostra relació contractual amb EMAYA i donar-vos els serveis sol•licitats. Podreu exercitar els drets reconeguts per la Llei, dirigint-vos personalment a la seu social d’EMAYA o mitjançant un correu electrònic a ejercicioderechoslopd@emaya.es , identificant-vos correctament.

Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa abans d’enviar aquesta sol•licitud haureu de llegir la Política de Privacitat.

Llegir política de privacitat

subir