Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Pràctiques

Pràctiques a EMAYA

T'agradaria fer pràctiques a EMAYA?


Des d’EMAYA impulsam l’atracció i la retenció de talent per posar-lo al servei de la nostra ciutat. Per això volem donar una oportunitat a joves estudiants per formar-se a la nostra empresa i que el sector públic sigui atractiu per als futurs professionals.

Cercam persones que gaudeixin treballant en equip i que s'identifiquin amb la vocació de servei a la ciutadania, la innovació, la transparència, la sostenibilitat i el compromís. Si comparteixes aquests valors, EMAYA és la teva empresa.

El nostre programa de pràctiques t'oferirà l'oportunitat de millorar la teva formació i de tenir una visió real en el món laboral. L'objectiu de les pràctiques és que, des del primer dia, et sentis part del nostre equip. Per a això comptaràs sempre amb el suport i l'orientació d'un tutor o tutora.

Tant si ets a la universitat com fent un cicle formatiu de grau mitjà o superior, et volem conèixer i que ens contis quines són les teves àrees d'interès. Tindràs possibilitat de fer pràctiques a serveis corporatius o en qualsevol àmbit del Cicle de l'Aigua, de Neteja i Recollida Selectiva de Residus, en Medi Ambient, en Tallers o en la nostra acabada d'estrenar Àrea d'Energia.

 

 

És la teva oportunitat! Emplena el següent formulari i envia'ns el teu CV:

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable EMAYA, Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, S.A.
Finalitat Tramitació de la sol·licitud.
Legitimació Manteniment, desenvolupament o control de la relació contractual.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web
https://www.emaya.es/política-de-privacitat/
O bé sol·licitant-la en paper a les oficines centrals al c. Joan Maragall, 3, 07006 Palma.
subir