Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Energia renovable

Què és l'energia renovable?

Es denomina energia renovable a l'energia que s'obté a partir de fonts naturals renovables no fòssils, com per exemple: energia eòlica, solar, geotèrmica, biogàs, etc.

Objectiu: 0 emissions de CO2

L'objectiu és aconseguir l'origen 100% renovable del consum energètic d'EMAYA, de l'Ajuntament i de tots els ens municipals.

1 Objectiu: autoconsum
L'autoconsum d'energia renovable és un objectiu estratègic de l'Ajuntament de Palma. El Pla d'acció d'energia sostenible preveu un conjunt d'actuacions per a reduir l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle, com la millora de l'eficiència energètica i la implantació d'energia renovable.

2 Generació d'energia renovable
Per a aconseguir-ho, EMAYA gestiona instal·lacions de generació elèctrica renovable de diferents tecnologies, com biogàs o fotovoltaica, i coordina la implantació d'instal·lacions de generació elèctrica renovable a diferents ubicacions municipals per a contribuir a l'autoconsum renovable de tot l'Ajuntament.

3 Un autoconsum d'energia renovable
Estam desenvolupant el Pla de generació d'energia renovable, l'objectiu del qual és arribar al 100% d'autoconsum de l'Ajuntament en energia renovable el 2030.

subir