Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Visita als embassaments i a l'ETAP Lloseta

D'on ve l'aigua que consumim?

Es tracta de visitar els embassaments de la serra de Tramuntana, el Gorg Blau i Cúber, que gestiona EMAYA. La visita serveix per a conèixer de prop una de les reserves d'aigua més importants per a l'abastiment de Palma.

Abans es visita l'estació de tractament d'aigua potable de Lloseta, on les aigües dels embassaments són tractades amb els processos de decantació, filtratge i desinfecció perquè siguin aptes per al consum humà i posteriorment són conduïdes a Palma per a la seva distribució.

Adreçada a: grups de 6è d'educació primària, educació secundària, batxillerat, FPB, educació universitària, educació d'adults, professorat, associacions i públic en general.

Màxim de 30 alumnes per visita.

s informació a: comunicacio@emaya.es | 971 774 309

Reserves 

ETAP de Lloseta

 

A l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Lloseta hi arriba l’aigua dels dos embassaments que gestiona EMAYA (Cúber i Gorg Blau). 

Es condueix l’aigua des de Cúber fins a l’ETAP de Lloseta, salvant un desnivell de 559 metres, mitjançant una canalització de 10.984 metres de longitud i de diàmetres variables (de 500 a 700 mm) amb una capacitat màxima de 550 litres per segon.

Durant la visita podreu conéixer les diferents instal·lacions on es duen a terme totes les fases del procés de tractament, fins que l'aigua surt i es transporta cap a Palma.

Més informació

Descàrregues

Guia de visita

Guia de visita als embassaments i a l'ETAP de Lloseta

Instruccions de seguretat

Instruccions de seguretat per a la visita als embassaments

Instruccions de seguretat

Instruccions de seguretat per a la visita a l'ETAP de Lloseta

subir