Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Visita als embassaments i a l'ETAP Lloseta

D'on ve l'aigua que consumim?

Durant aquesta visita guiada es podran visitar els embassaments de la Serra de Tramuntana, Gorg Blau i Cúber, que gestiona EMAYA. La visita serveix per a conèixer de prop una de les reserves d'aigua més importants per a l'abastiment de la ciutat. 

També es pot visitar l'estació de tractament d'aigua potable de Lloseta, on les aigües que provenen dels embassaments són tractades amb els processos de filtrat i desinfecció, per a ser aptes per al consum humà i posteriorment són conduïdes a la ciutat per a la seva distribució.

Adreçada agrups de 6è de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius, universitat i grups d'adults en general.
Mínim 15 i màxim 60 alumnes per visita.

s informació a: comunicacio@emaya.es | 971 774 309

Reserves 

ETAP de Lloseta

 

A l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Lloseta hi arriba l’aigua dels dos embassaments que gestiona EMAYA (Cúber i Gorg Blau). 

Es condueix l’aigua des de Cúber fins a l’ETAP de Lloseta, salvant un desnivell de 559 metres, mitjançant una canalització de 10.984 metres de longitud i de diàmetres variables (de 500 a 700 mm) amb una capacitat màxima de 550 litres per segon.

Durant la visita podreu conéixer les diferents instal·lacions on es duen a terme totes les fases del procés de tractament, fins que l'aigua surt i es transporta cap a Palma.

Més informació

Descàrregues

Guia de visita

Guia de visita als embassaments i a l'ETAP de Lloseta

Instruccions de seguretat

Instruccions de seguretat per a la visita als embassaments

Instruccions de seguretat

Instruccions de seguretat per a la visita a l'ETAP de Lloseta

subir