Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Combustibles

 

L'estratègia d'EMAYA per a avançar cap a sistemes mediambientals eficients i menys costosos es basa a substituir progressivament la flota de vehicles que utilitza combustible convencional (dièsel / benzina) per l'ús d'altres combustibles alternatius.

El 60% del consum total de combustibles
de la nostra flota és combustible alternatiu.

En els últims anys hem incrementat un 14,7% la flota elèctrica i un 16% la flota de GNC. La substitució de combustible convencional per GNC té un gran impacte mediambiental, atès que els vehicles renovats són principalment camions pesats que realitzen un ús intensiu de combustibles.

Emissions de la flota

L'increment en l'ús de combustibles alternatius en la nostra flota ha contribuït a una reducció d'emissions equivalents total anual de 127,6 t de CO₂.


Punts de recàrrega

Tenim 118 punts de recàrrega propis per a vehicles elèctrics a les dependències d'EMAYA. Per a 2023, preveiem la instal·lació de 30 nous punts.


Estació de servei pròpia

EMAYA disposa d'una estació de servei pròpia situada a les instal·lacions de Son Pacs, per a subministrar combustible a la nostra flota de vehicles. Es tracta d'una estació bivalent, que subministra gas natural comprimit, a més del combustible convencional, gasoil i benzina. Disposa de 18 assortidors: 6 de gasoil, 6 de benzina i 6 de GNC.

subir