Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Font d´en Baster

La font natural d´en Baster

Aquesta font és el resultat d’un mecanisme de captació d’aigua d’època islàmica (qanat) que consisteix en una galeria subterrània que drena aigua des d’un pou mare fins a la superfície.

La font es va emmurallar l’any 1888 i actualment aporta una mitjana anual del 16 % del total de les aportacions de les fonts.

A 2,25 km al nord de la Font de la Vila trobam la Font d’en Baster, dins la possessió de Son Quint, al municipi d’Esporles.

Visita a la planta potabilitzadora Son Tugores i fonts naturals

Amb l'objectiu de treballar per a la difusió dels valors mediambientals i sostenibles del nostre entorn i ajudar a crear consciència i sensibilització entre els ciutadans, EMAYA organitza visites guiades a les seves instal·lacions per donar a conèixer a grans i petits el cicle integral de l'aigua, el seu procés de captació i tractament, així com la depuració de les aigües residuals i els usos de la regeneració de l'aigua.

subir