Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades, hem adaptat la nostra política de privacitat als requeriments del nou Reglament. Volem ser transparents sobre quines dades recopilam, com les utilitzam i els drets que teniu per a controlar les vostres dades, per la qual cosa us demanam que llegiu atentament la Política de Privacitat i la política de cookies
D'acord | Més informació

Baixa de l'e-Factura

Gestions del servei d'aigua

Atenció a la ciutadania

Baixa de l'e-Factura

A EMAYA hem posat en marxa el servei d’e-Factura per a tots els contractes, un servei que permet accedir i gestionar d'una manera més àgil, còmoda i ecològica les factures.

T’enviam per correu electrònic les factures, sense cost addicional, perquè puguis descarregar-les còmodament en un sol clic des de qualsevol ordinador, smartphone o tauleta amb connexió a Internet, i garantint la confidencialitat que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

Així, a més, reduint el consum de paper contribuïm a fer de Palma una ciutat més eficient, neta i sostenible.

Si sol·licites la baixa del servei d'e-factura d'EMAYA, t’enviarem, en endavant, la factura en paper per correu postal a l’adreça de correspondència del contracte.

Per donar de baixa el servei d'e-Factura necessitaràs:

  • Número de compte contracte que vols donar de baixa (el trobaràs a qualsevol factura). 

A més, ens hauràs d'aportar la següent documentació: 

On pots fer aquest tràmit?

  • A l'Oficina virtual.
  • A les oficines d'EMAYA (c/ Joan Maragall, 3 – de 8.30 a 14.00 h).

* Si la persona que sol·licita el tràmit no és la titular del contracte, haurà de presentar una fotocòpia del seu DNI i una autorització signada.

Encara no tens accés a l'oficina virtual? Registra-t'hi

subir