Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA retira més de 100 pintades de la plaça Major a instàncies d'una comunitat de propietaris

22 Abr 2024

EMAYA retira més de 100 pintades de la plaça Major a instàncies d'una comunitat de propietaris

El servei bonificat d'eliminació de grafits de l'empresa municipal per a particulars ha rebut 91 peticions des de principi d'any

EMAYA ha retirat prop de 100 pintades vandàliques d'una illeta de la plaça Major, d'una desena de columnes del pòrtic i d'un tram de la Costa del Teatre després de l'encàrrec realitzat per la comunitat de propietaris a la qual correspon el manteniment d'aquests espais.

Com es recordarà, l'empresa municipal no està autoritzada a eliminar els grafits als immobles privats sense que hi hagi una sol·licitud prèvia de la comunitat. És per això que EMAYA té un servei de retirada de pintades vandàliques per a particulars amb un preu bonificat de 2 euros el metre quadrat.

Concretament, després de l'encàrrec, els operaris de l'empresa municipal han netejat un total de 160 metres quadrats que estaven afectats pels grafits, que han suposat 56 hores de treball amb un cost per als propietaris de 320 euros.

Cal destacar que aquest servei d'eliminació de pintades ha realitzat un total de 91 intervencions en espais particulars des de principi d'enguany i que EMAYA ha retirat en els últims dotze mesos més de 3.000 grafits en espais i immobles municipals, així com en edificis i entorns emblemàtics en actuacions especials com les realitzades a la plaça de l’Olivar, Mercat de Pere Garau, Costa de Sant Domingo o plaça del Tub.

Tornar
subir