Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El dispositiu especial d’EMAYA per a Sant Sebastià inclou 74 operaris, 41 vehicles i 320 contenidors de 140 litres

19 Gen 2024

El dispositiu especial d’EMAYA per a Sant Sebastià inclou 74 operaris, 41 vehicles i 320 contenidors de 140 litres

L'empresa municipal EMAYA ha preparat un dispositiu especial de neteja i recollida per a les festes de Sant Sebastià que inclou 74 operaris, 41 vehicles, com a agranadores, camions polivalents i equips d'aigualeig a pressió, entre altres, i la instal·lació de 320 contenidors de 140 litres per tota la ciutat.

D'aquesta manera, per a avui, dia de la Revetla, està previst instal·lar els contenidors de 140 litres i que el servei de tarda avanci els treballs habituals de recollida i neteja a les zones on es preveu més afluència de ciutadans.

També està previst que, a les 3 hores, es posin en marxa 7 brigades que actuaran a cadascuna de les places on hi hagi hagut concerts, realitzant una neteja integral de les zones. Cadascuna d'aquestes brigades anirà acompanyada de 1 o 2 agranadores per a recollir residus, un equip de buidatge de papereres i retirada de contenidors i, en determinats moments, d'un equip d'aigua a pressió.

Des de l'empresa es prioritzarà la neteja de les places principals i espais que hagin estat més concorreguts per a, posteriorment, desplaçar-se a la resta de barris. No obstant això, està previst que part dels operaris i els vehicles es dediquin específicament a la retirada de les restes dels foguerons instal·lats per tot el municipi.

En total, l'operatiu d'aquesta matinada estarà format per 50 treballadors i 29 vehicles: 7 agranadores pesades, 6 agranadores lleugeres, 6 vehicles polivalents, 2 camions recol·lectors, 2 cubes, 2 equips d'aigua a pressió, una mini pala i tres camions de caixa oberta per a la recollida de troncs i sorra, entre altres.

Per als dies 20 i 21 de gener el dispositiu especial, que estarà format per 24 persones i 12 vehicles, se centrarà en el recinte de Son Moix després de la finalització de la Diada Ciclista i, també, a la Plaça Major i la de Cort on se celebraran els concerts del Tardeo. Així mateix, el diumenge es desplaçaran fins al recinte de Son Fusteret i els seus voltants per a realitzar la recollida i neteja de la zona després del concert de Hombres G.

Tornar
subir