Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Avís de reordenació del trànsit al carrer d’Eusebi Estada a causa d'obres d’EMAYA

19 Gen 2024

Avís de reordenació del trànsit al carrer d’Eusebi Estada a causa d'obres d’EMAYA

Els treballs són indispensables per a renovar i millorar la xarxa d'aigua potable i separar la canalització d'aigües pluvials

El trànsit en el tram del carrer d’Eusebi Estada comprès entre el carrer del Setze de Juliol i el Torrent de na Bàrbara es veurà afectat, des del dilluns 22 de gener fins al pròxim 16 de febrer, degut a les obres de renovació i millora de la xarxa d'aigua potable i a l'execució d'una nova xarxa de recollida d'aigües residuals.

Aquests treballs d’EMAYA, que estan emmarcats en la tercera fase del “Projecte de separació de xarxes en el Polígon de Son Castelló”, implicaran l'ocupació i reordenació del trànsit de vehicles. D'aquesta manera, i durant el mes en què es desenvolupin les obres, en alguns trams només estarà operatiu un carril en cada sentit de circulació, (cap a Palma i cap al Polígon de Son Castelló), en lloc dels  dos carrils que estan operatius habitualment.

Des de l'empresa municipal es recorda que la limitació del trànsit a un carril provocarà una reducció de la velocitat permesa i que es tracta d'una via amb gran densitat de circulació pel que es sol·licita als usuaris que tinguin en compte aquesta incidència a l'hora de desplaçar-se.

Des d’EMAYA, igualment, es prega que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar però es considera que els treballs són fonamentals per a poder renovar tota la xarxa d'aigua potable i per a separar la recollida i canalització de les aigües pluvials de les aigües residuals. L'actual sistema mixt no les separa i, quan plou, contribueix al fet que pugui arribar a provocar la saturació de la depuradora EDAR 2.

Tornar
subir