Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA realitza una actuació especial al mercat de Pere Garau per a eliminar les pintades vandàliques

15 Abr 2024

EMAYA realitza una actuació especial al mercat de Pere Garau per a eliminar les pintades vandàliques

Els operaris de l'empresa municipal netegen més de 40 grafits de l'edifici i l'entorn

L'empresa municipal EMAYA ha realitzat aquest cap de setmana, 13 i 14 d'abril, una actuació especial per a eliminar les pintades vandàliques que es trobaven a l'entorn del mercat de Pere Garau. Aquesta actuació és complementària als treballs de neteja i manteniment que es realitzen habitualment i respon a una petició especial de l'associació de comerciants del mercat i de les associacions de veïns de la zona.

Concretament les brigades d’EMAYA van eliminar més de 40 pintades vandàliques de la parets del propi mercat i dels carrers de l'entorn, en unes feines que van començar a primera hora i que es van realitzar en festiu per a no entorpir l'activitat comercial.

La iniciativa respon al compromís de l'equip de govern i del propi batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, d'acabar amb tots els grafits del municipi i s'uneix a les actuacions especials que ja s'han fet, en els darrers mesos, per a eliminar les pintades a altres ubicacions emblemàtiques com la plaça del Tub, la Costa de Sant Domingo o la plaça de l’Olivar.

Així mateix, cal recordar que actualment s'està acabant de perfilar la nova ordenança cívica, que incrementa les sancions als infractors i que oscil·laran entre els 1.500 i els 3.000 euros. La normativa també contempla acudir a la via penal en el cas que la pintada s'hagi realitzat a un edifici protegit o catalogat.

 

Tornar
subir