Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA substitueix 107 papereres a diversos carrers entre Jacint Verdaguer i Aragó

06 Feb 2024

EMAYA substitueix 107 papereres a diversos carrers entre Jacint Verdaguer i Aragó

La iniciativa augmenta la capacitat de recollida en 5.860 litres i unifica els models

L'empresa municipal EMAYA ha iniciat els treballs a diversos carrers del municipi per a, d'una banda, substituir les papereres que es troben en mal estat per altres amb més capacitat i, per una altra, incrementar el seu nombre, unificant el model, ja que a la zona en coexisteixen de diverses classes i capacitats en haver-se instal·lat en diferents èpoques.

L'actuació, concretament, consisteix en la substitució de 107 papereres de 50 litres de capacitat situades als carrers de Jacint Verdaguer, del Marquès de la Fontsanta, d’Aragó i del Metge Josep Darder per altres de 120 litres. D'aquestes, un total de 73 són noves i també se’n instal·laran 15 més a ubicacions on no n’hi havia per a incrementar el parc de papereres disponibles a  la zona.

Els treballs tenen un pressupost de 20.545 euros i una durada de dues setmanes i s'afronten amb els objectius de donar uniformitat, ja que les instal·lades actualment són de diferents models, i el d'augmentar la capacitat per a evitar els desbordaments puntuals. En aquest sentit, cal destacar que el nou parc de papereres tindrà una capacitat de 13.010 litres, quan abans era de 7.150, la qual cosa suposa un increment de 5.860 litres.

Així mateix, amb la finalitat d'afavorir la mobilitat i no afectar els espais lliures per als vianants es minimitzarà la col·locació de nous elements verticals per a sostenir les papereres, aprofitant els ja existents.

 

 

 

Tornar
subir