Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA incorpora 10 nous camions per a renovar la seva flota i optimitzar la recollida de residus

04 Abr 2024

EMAYA incorpora 10 nous camions per a renovar la seva flota i optimitzar la recollida de residus

Els vehicles es destinaran a les rutes d'hotels, supermercats i polígons industrials, entre d’altres

L'empresa municipal de neteja EMAYA incorporarà deu nous camions recol·lectors de 27 tones per a renovar la seva flota i optimitzar el servei de recollida de residus. Cinc d'aquests vehicles de la marca IVECO ja s'han rebut i s'han incorporat a les diferents rutes de recollida mentre que els cinc restants arribaran en les pròximes setmanes i estaran operatius abans de l’estiu.

La compra d'aquests camions, aprovada en el Consell d'Administració de l'empresa, ha suposat una inversió de 2.029.000 euros i suposa la incorporació de vehicles que utilitzen la tecnologia de gas natural comprimit, que és un combustible més barat i més respectuós amb el medi ambient al reduir significativament l'emissió de CO₂ i la contaminació acústica.

Els vehicles ja incorporats i els que ho faran en les pròximes setmanes, que tenen una capacitat d'emmagatzematge d'uns 23.000 quilos, es destinaran a les 4 rutes d'hotels en temporada alta i a l'específica de supermercats. Així mateix, està previst incorporar-los a les rutes de recollida dels polígons industrials del municipi, a la zona portuària i a àrees d'aportació privada, entre altres.

Tornar
subir