Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA entrega els premis de la 17a edició del Concurs de dibuixos nadalencs per a fills i filles del personal de l’empresa

04 Gen 2024

EMAYA entrega els premis de la 17a edició del Concurs de dibuixos nadalencs per a fills i filles del personal de l’empresa

Els infants han rebut un obsequi i han participat a la festa infantil amb en Joanet Recicles i Tomeu Granera

El gerent d’EMAYA, Llorenç Morey, ha entregat els premis de la 17a edició del Concurs de Dibuixos Nadalencs per a fills i filles del personal de l’empresa pública.

Aquest concurs se celebra cada any durant les festes de Nadal per premiar els dibuixos elaborats pels infants, que, segons estableixen les bases, han de tenir motius nadalencs i estar relacionats, a més a més, amb la feina que realitza EMAYA de gestió de l’aigua, els residus i la neteja urbana de Palma.

Enguany la participació ha assolit la xifra rècord de 84 infants de les diverses categories de 0-2 anys, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys.

Tots els participants han rebut un obsequi, i un regal especial per als premiats a cada una de les categories, sempre juguetes educatives relacionades amb el reciclatge i el medi ambient.

L’acte de lliurament dels premis ha comptat amb l’animació i actuació musical de Joanet Recicles i Tomeu Granera, personatges vinculats al programa educatiu EMAYA a l’Escola.

Tornar
subir