Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA destinarà 2,2 milions d'euros a reforçar els treballs ordinaris de desbrossament durant els pròxims quatre anys

02 Feb 2024

EMAYA destinarà 2,2 milions d'euros a reforçar els treballs ordinaris de desbrossament durant els pròxims quatre anys

El Consell d'Administració de l'empresa municipal aprova la compra de 8 màquines d'aigualeig per a incrementar la freqüència del servei

El Consell d'Administració d’EMAYA ha aprovat, sense cap vot en contra, la compra de vuit màquines d’aigualeig que es destinaran al servei ordinari de neteja i a reforçar el programa “Palma a Punt” i l'adjudicació d'un servei de suport als treballs de desbrossament que es realitzen en el municipi.

Pel que fa a l'adquisició dels vuit nous vehicles el pressupost és de gairebé un milió d'euros, concretament 988.000 euros, i corresponen al model Mathieu MC 210. Les màquines, que arribaran en els pròxims mesos, incorporen un dipòsit de 1.605 litres d'aigua i tenen un ample d'aigualeig de 3,3 metres.

Amb aquesta compra es modernitza i incrementa la flota de vehicles d’EMAYA i la seva incorporació permetrà major disponibilitat i augmentar la freqüència d'aigualeig i l'efectivitat dels treballs.

Per part seva, l'adjudicació del contracte de suport als treballs de desbrossament que es realitzen tant als carrers principals de Palma com en el programa barri a barri té una vigència d'un any prorrogable durant 3 més i un pressupost de 2,2 milions d'euros.

Aquest contracte del servei estarà reservat a centres especials d'ús d'iniciativa social i a empreses d'inserció i es pretén que pugui iniciar els treballs al març d'enguany.

El reforç previst permetrà desbrossar els carrers principals del municipi almenys cinc vegades a l'any i els barris entre 2 i 4 vegades, segons la necessitat i la programació. L'objectiu és multiplicar per tres la superfície desbrossada de carrers i passar dels 712.880 metres lineals de l'anterior contracte als 2.387.683 metres lineals contemplats en l'actual.

El nou acord, així mateix, contempla el desbrossament de les zones d'oci caní, aparcaments, solars municipals, polígons industrials, passadissos entre immobles i passejos per als vianants.

Aquestes accions estan emmarcades dins del projecte global posat en marxa per EMAYA d'incrementar els recursos i dotar als serveis amb més mitjans humans i materials per a complir el compromís de millorar la neteja de Palma.

Tornar
subir