Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i l’Ajuntament de Palma reten homenatge als 67 treballadors i treballadores que l’any 2023 han complit 25 anys a l'empresa o s’han jubilat

27 Nov 2023

EMAYA i l’Ajuntament de Palma reten homenatge als 67 treballadors i treballadores que l’any 2023 han complit 25 anys a l'empresa o s’han jubilat

Llorenç G. Bauzá, president d’EMAYA, ha agraït la dedicació d’aquestes persones a serveis públics tan essencials per a la ciutat com la neteja, la recollida de residus, l’abastiment d’aigua o el sanejament.

Avui matí ha tengut lloc l’acte d’homenatge als treballadors i treballadores jubilats, que han causat baixa per invalidesa o que compleixen 25 anys a EMAYA, amb la presència del president de l’empresa pública, Llorenç G. Bauzá i membres de la direcció de la companyia.

 

Es tracta de 67 persones, 27 de l’àrea del Cicle de l’Aigua i 40 de Qualitat Urbana, dels quals 32 s’han jubilat o han causat baixa i 35 han complit 25 anys a l’empresa. Amb aquest acte es fa un reconeixement a la seva tasca essencial de la neteja de la ciutat, la recollida dels residus, l’abastiment d’aigua i el sanejament, serveis essencials per a la ciutadania.

 

En aquest sentit, Llorenç G. Bauzá, president d’EMAYA, ha dedicat unes paraules d’agraïment i reconeixement. “Vull agrair-vos la vostra tasca i fer un reconeixement públic als serveis prestats, tota una trajectòria professional treballant en benefici de la ciutadania de Palma. I, per aquells i aquelles que feu 25 anys a l’empresa, encoratjar-vos a seguir fent feina per millorar el dia a dia de la ciutat i així tenir Palma  a Punt”, en paraules de Llorenç G. Bauzá. 

 

Durant l'acte s’ha fet entrega d'una placa commemorativa a cada una de les persones com a reconeixement a la seva dedicació al llarg d'aquests anys al servei públic de la ciutat i a la ciutadania.

 

Tornar
subir