Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Avui, Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA presenta la catorzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

22 Mar 2023

Avui, Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA presenta la catorzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

Aquesta celebració la promou l’ONU per a conscienciar sobre la importància de l’aigua, fomentar-ne el seu ús responsable i la gestió sostenible

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra arreu del món avui dia 22 de març, el president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, ha presentat el concurs de fotografia OPTICAIGUA. Aquesta és la catorzena edició; el concurs se celebra des de l’any 2007, i es va interrompre els anys 2019 i 2020 per la pandèmia.

El Dia Mundial de l’Aigua és una celebració que promou l’Organització de les Nacions Unides per a conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua, fomentar-ne el seu ús responsable i la gestió sostenible.

Tal i com ha declarat Ramon Perpinyà, “El Dia Mundial de l’Aigua és un dia important per a EMAYA. Com ja és tradició, presentam el concurs de fotografia OPTICAIGUA i també ens sumam al missatge que llança avui les Nacions Unides de la necessitat d’accelerar el canvi, per fer un ús sostenible de l’aigua i aplicar mesures d’adaptació i mitigació de l’escalfament global”.

Enguany, el lema del concurs és “Accelerar el canvi”, una oportunitat per a unir-nos a favor de l’aigua i accelerar junts els avanços envers el canvi que volem veure al món. Les fotografies presentades al concurs hauran de tenir relació amb aquest tema. Qualsevol imatge que reflecteixi aquestes idees pot ser objecte de les fotografies presentades en aquesta edició d’OPTICAIGUA.

Com en anteriors edicions, el concurs s’organitza amb la col·laboració de les empreses del sector TotFoto i FotoRuanoPro.

El termini d’admissió de fotografies s’obri avui dia 22 de març i finalitza el 22 d’abril. Cada participant pot presentar una fotografia de la qual en sigui l’autor o autora. No es poden presentar obres premiades en altres concursos i hauran d’estar identificades amb un títol. Les persones participants han de ser residents a Mallorca.

Les fotografies s’han de presentar en format JPG, amb un màxim de 5 MB, a través del web www.opticaigua.com.

Entre les fotografies participants el jurat lliurarà en un acte públic al Casal Solleric un primer premi (val de 800 € en productes de fotografia), un segon premi (val de 350 € en productes de fotografia), i un tercer premi (val de 250 € en productes de fotografia). Hi haurà també 5 accèssits (vals de 100 € en impressió / revelat) i 5 finalistes (val per a un taller de fotografia). Així mateix hi ha un premi especial per a la millor foto presentada per un treballador o treballadora d’EMAYA (500 € en productes de fotografia).

Els guardons són possibles gràcies a la col·laboració de les dues empreses col·laboradores, TotFoto i FotoRuanoPro, a les quals EMAYA agraeix la seva continuïtat que fa possible cada any OPTICAIGUA.

Una vegada el jurat hagi seleccionat les imatges premiades es realitzarà una exposició de les millors fotografies, que seran exhibides al Casal Solleric del 16 al 31 de maig.

Es poden consultar les bases i tota la informació del concurs al web www.opticaigua.com.

Tornar
subir