Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA treballa per a restituir el subministrament d'aigua al Coll d’en Rabassa

18 Ago 2023

EMAYA treballa per a restituir el subministrament d'aigua al Coll d’en Rabassa

Les quatre incidències són seqüeles de l'avaria del passat dimecres i provocades per l'antiguitat de la xarxa

El personal operari d’EMAYA està treballant per a esmenar les avaries que s'han produït aquest matí a la xarxa de subministrament d'aigua que proveeix la zona de Coll d’en Rabassa. Es tracta de quatre incidències detectades en punts concrets del barri que són seqüeles de l'avaria del passat dimecres, provocades pels canvis de pressió que va implicar la reparació i per l'antiguitat de la xarxa de canonades de la zona, que va ser instal·lada en la dècada dels anys 60.

Les avaries han provocat que s'hagi hagut de tallar el subministrament a l'entorn dels carrers de Miquel Forteza i Pinya, de Josep Mascaró i Passarius, carretera de Llucmajor i de l’Adoberia, afectant uns 6.000 abonats. Les brigades estan treballant des de la detecció dels incidents i, a aquesta hora, ja s'ha restablert el subministrament als carrers de Miquel Forteza i Pinya i de l’Adoberia. En els altres dos carrers afectats està previst que les reparacions concloguin abans de les 18 hores.

Des d’EMAYA es demana disculpes a les persones usuàries afectades per les molèsties ocasionades per la interrupció del servei i per la baixada de pressió en el subministrament que poden sofrir altres zones de l'entorn degut als treballs. L'empresa recorda que, atès que el sistema de proveïment del barri té més de 50 anys, ja existeixen plans per a anar substituint-lo en diferents fases i projectes, algun dels quals ja està licitat i altres en procés d'adjudicació.

Tornar
subir