Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Diumenge dia 14 de maig EMAYA renova el clavegueram d’un tram dels carrers del Comte de Barcelona i de Murillo

12 Mai 2023

Diumenge dia 14 de maig EMAYA renova el clavegueram d’un tram dels carrers del Comte de Barcelona i de Murillo

Aquesta actuació suposarà el tall de la circulació i el desviament de diverses línies de l’EMT entre les 8.30 i les 19 h

Aquest diumenge dia 14 de maig EMAYA realitzarà una intervenció urgent de renovació del clavegueram que suposarà el tall puntual del trànsit i el desviament de diverses línies de l’EMT.

Concretament es renova un tram del col·lector d’aigües residuals que travessa el carrer del Comte de Barcelona a l’alçada del carrer de Murillo.

L’horari previst per a l’actuació és de les 8.30 del matí fins a les 7 de l’horabaixa. Durant aquest període es tallarà la circulació en el punt indicat. El trànsit del carrer del Comte de Barcelona es desviarà per l’avinguda de l’Argentina (només per a residents) i pel carrer de la Indústria.

Això provocarà el desviament de les línies 4, 5, 46 i 47 de l’EMT, que circularan desviades per l’avinguda de l’Argentina, el passeig Marítim i el carrer de Monsenyor Palmer. L’EMT ha informat oportunament als seus usuaris.

Des d’EMAYA es demana disculpes per les molèsties i recomanam evitar el pas per aquest punt, utilitzant rutes alternatives. Es tracta d’una intervenció urgent i necessària per a la millora del servei de sanejament i per a prevenir possibles problemes a la xarxa de clavegueram.

Tornar
subir