Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i l’Àrea d’Infraestructures asfalten el carrer de Sant Ramon Nonat de la Platja de Palma

10 Mar 2023

EMAYA i l’Àrea d’Infraestructures asfalten el carrer de Sant Ramon Nonat de la Platja de Palma

El proper dia 15 es completarà l’asfaltat dels carrers de la zona afectats pel Projecte de renovació de les conduccions d’impulsió des de les estacions d’impulsió 4 i 5 al col·lector general | És un dels 4 projectes del Pla de renovació i millora de les infraestructures de sanejament de la Platja de Palma que està executant EMAYA, finançats pel cànon de sanejament

EMAYA i l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma finalitzaran avui les tasques d’asfaltat complet del carrer de Sant Ramon Nonat, a la Platja de Palma. Aquesta actuació conjunta permet la renovació completa del paviment del carrer, més enllà de la zona afectada per les obres per la renovació de conduccions.

Així mateix ahir EMAYA va pavimentar també els carrers del Mar d’Aral i de Parcel·les. L’asfaltat dels carrers afectats per aquesta obra finalitzarà el proper dimecres dia 15 de març, quan ja quedaran completades les pavimentacions a les avingudes de Fra Joan Llabrés i Amèrica, carrers de Trasimè i Llaüt i el camí de Ca na Gabriela.

L’asfaltat d’aquests carrers es realitza una vegada EMAYA va completar la setmana passada les obres de renovació de les conduccions d’impulsió d’aigües residuals des de les estacions d’impulsió 4 i 5 de l’Arenal, fins al col·lector general que les condueix a la depuradora de San Jordi, l’EDAR 1.

Aquest projecte ha suposat una inversió de 1.496.430 euros i forma part del conjunt de quatre projectes que conformen el Pla de renovació i millora de les infraestructures de sanejament de la Platja de Palma. En total es realitza una inversió de quasi de 9 milions d’euros (8.877.322 €), procedents del cànon de sanejament, gràcies al protocol acordat entre la Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament de Palma.

L’objectiu del Pla és la construcció de noves estacions d’impulsió i conduccions d’aigües residuals, per tal de renovar les existents, construïdes els anys 70 i així prevenir que en el futur es produeixin vessaments d’aigües residuals a la mar per manca de capacitat de la xarxa.

Els altres tres projectes del Pla de renovació del sanejament de la Platja de Palma són els de la Nova EI del Clot d’en Bernadet i conducció a l’EI 2, la Renovació de les conduccions d’impulsió de l’EI 2 a la nova EI de la Ribera i la Nova EI de la Ribera i conducció a l’EDAR 1.

El projecte de major envergadura, l'EI de la Ribera i nova conducció fins a l'EDAR 1 (la canalització més llarga de totes les que conformen aquestes projectes del pla de sanejament) finalitzarà la propera primavera del 2024; els tres projectes finalitzen aquesta primavera i aniran entrant en funcionament de forma progressiva.

Tornar
subir