Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de gener EMAYA ha eliminat les herbes a 87.210 metres de carrers i voreres

10 Feb 2023

Aquest mes de gener EMAYA ha eliminat les herbes a 87.210 metres de carrers i voreres

Un total de 8 persones han treballat aquest mes al servei de desbrossament a una quinzena de barris

Al llarg d’aquest mes de gener els serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA han desbrossant 87.210 metres lineals de voreres i carrers a uns quinze barris de Palma.

Han treballat en aquest servei durant el mes de juliol un total de vuit persones d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector, que ha creat 9 llocs de feina per a l’eliminació d’herbes. Durant els mesos de primavera i tardor, quan hi ha més creixement d’herbes, s’incrementaran els recursos destinats a aquests serveis.

Recordem que durant tot l’any 2022 es varen desbrossar més de 2.000 km a espai públics de tots els barris de Palma. Com a resultat d’aquest reforç del servei d’eliminació d’herbes, les queixes i sol·licituds en relació a aquesta qüestió es reduïen un 36 % en relació a 2019 (any previ a la pandèmia), passant de 455 a 290.

Aquest mes de gener, els diversos equips de feina d’EMAYA han treballat en el desbrossament als llocs que prèviament els serveis detecten que són els més necessitats per la presència d’herbes. Així doncs, aquest mes s’ha treballat al carrer d’Aragó, des del carrer Semolera fins al torrent Gros, a diversos carrers del Rafal Vell, a les escales de la plaça Major i diversos punts de dalt Murada així com als barris de Son Oliva, Coll d’en Rabassa, Son Cladera, Amanecer, Gènova, Sant Agustí, Cala Major, Portopí i el Terreno.

Es va fer una actuació específica de desbrossament als carrers del recorregut de la Diada Ciclista de Sant Sebastià: Porta des Camp, places de Sant Francesc i de la Reina, camí de Jesús i tots els voltants de Son Moix.

 

Igualment s’ha actuat a diverses zones d’oci caní: a les d’Ocimax, Pedro Poveda, carrer Abad de la Real, el Molinar, es Carnatge, Son Parera, carrer de Pere Caffaro i la Indioteria.

Tornar
subir