Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

A partir de dia 12 de juny les obres de separació de pluvials que realitza EMAYA al polígon de Son Castelló afectaran al carrer d’Eusebi Estada a Son Fusteret

09 Jun 2023

A partir de dia 12 de juny les obres de separació de pluvials que realitza EMAYA al polígon de Son Castelló afectaran al carrer d’Eusebi Estada a Son Fusteret

No es tallarà la circulació però es restringiran els carrils de circulació

A partir del proper dilluns dia 12 de juny les obres de la 3a fase del projecte de separació de la xarxa d’aigües pluvials del polígon de Son Castelló afectaran el carrer d’Eusebi Estada a la zona de Son Fusteret (inici del camí Vell de Bunyola).

En un primer moment, entre dia 12 i dia 16 de juny, es realitzarà una primera ocupació del lloc de connexió que suposarà l’ocupació puntual d’un carril en sentit Palma. Es tracta d’una ocupació de terreny puntual davant l’establiment comercial “Mobles Can Barato”.

A partir de dia 16 de juny i previsiblement fins al dia 16 d’agost s’ocuparà una zona més àmplia d’aquest mateix carrer, entre el torrent de na Bàrbara i la rotonda de Son Fusteret. S’ocuparan els dos carrils en sentit Palma i es circularà per l’altre costat, amb un únic carril per sentit.

Des d’EMAYA es demana disculpes per les molèsties i recomana utilitzar rutes alternatives sempre que sigui possible.

El projecte de separació de xarxes al polígon de Son Castelló

Aquestes obres corresponen als inicies de la 3a fase d’aquest projecte. La primera està pràcticament finalitzada, pendent d’algunes connexions i la segona està molt avançada. En els dos casos han finalitzat les obres més importants d’ocupació de la via pública i obertura de vials.

El projecte complet consta de 4 fases en les quals l'empresa municipal EMAYA inverteix 14 milions d'euros per a la separació de 18 quilòmetres de xarxa d'aigües pluvials i el clavegueram. 

Les obres consisteixen en la construcció d’una nova xarxa per al clavegueram, de forma que la xarxa existent actualment sigui exclusivament per a la conducció d’aigües pluvials. D’aquesta manera se separen les conduccions i s’evita la saturació de la xarxa.

Paral·lelament s’aprofitarà la intervenció per a renovar completament la xarxa d’aigua potable, que data també dels anys 60. D’aquesta forma es reduiran pèrdues i avaries i es millorarà el servei d’aigua.

Tornar
subir