Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA prorroga el preu reduït del servei d’eliminació de pintades vandàliques a edificis privats fins a juliol de 2025

09 Mar 2023

EMAYA prorroga el preu reduït del servei d’eliminació de pintades vandàliques a edificis privats fins a juliol de 2025

Aquest preu continuarà essent de 2 €/m2 per a les primeres sol·licituds i s’ha aprovat també una nova reducció de 0’50 €/m2 per a les següents sol·licituds | Amb aquesta aprovació es vol impulsar encara més l’eliminació de pintades a les parets privades de Palma

El Consell d’Administració d’EMAYA, reunit avui matí en sessió ordinària, ha aprovat mantenir el preu del servei de neteja de pintades vandàliques a parets privades en 2 € el metre quadrat per al primer servei durant dos anys més, fins a juliol de 2025. Així mateix, s’ha aprovat una nova reducció per al segon i següents serveis, que tendran un cost de 0,50 € / m2.

D’acord amb les tarifes dels serveis de neteja i recollida d’EMAYA aprovades el juny del 2020, el preu del servei de neteja de pintades a parets privades és de 82,9296€ en el cas de pintades emplenades i de 54,8385 € per als grafits sense emplenar.

En un primer moment es va fer una reducció d’aquest preu, que va quedar establert en 10 € el metre quadrat per a tots els serveis i es va aplicar fins al juliol de 2021. Aleshores es va modificar, rebaixant-lo a 2 euros el metre quadrat fins al juliol de 2023.

Amb l’aprovació d’avui es prorroga aquesta reducció del preu per al primer servei i es fa una nova reducció a 0,50 €/m2 per a les següents sol·licituds.

L’acord del Consell d’Administració d’EMAYA d’avui s’elevarà al ple de l’Ajuntament de Palma per a procedir a la seva publicació al BOIB, prèvia a l’entrada en vigor d’aquests preus.

El servei d’eliminació de pintades a parets privades ha tengut molt bona acollida. L’any 2022 es varen rebre 320 sol·licituds. Amb la pròrroga aprovada avui es vol promoure encara més aquestes actuacions de neteja, tal i com es recull a Pla d’acció contra les pintades vandàliques de l’Ajuntament de Palma.

Tornar
subir