Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA participa a les Jornades Tècniques de l’Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient

02 Nov 2023

EMAYA participa a les Jornades Tècniques de l’Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient

El president de l’empresa municipal, Llorenç Bauzá, es reuneix amb homòlegs i proveïdors per a posar en comú estratègies i analitzar les condicions del servei

El tinent de batle de Medi Ambient i president d’EMAYA, Llorenç Bauzá, i el responsable de Relacions Institucionals i RSC de l'empresa municipal, Antoni Bennasar, han participat en la trentena edició de les Jornades Tècniques d’ANEPMA, Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient, que s'ha celebrat a la localitat de Carmona, Sevilla.

 

Durant les jornades el president d’EMAYA ha mantingut diverses reunions amb varis dels seus homòlegs per a posar en comú estratègies en matèria de recollida i reciclatge. Així mateix, s'ha aprofitat la trobada per a mantenir contactes amb les empreses proveïdores i analitzar les condicions del servei.

 

Per part seva, Bennasar ha moderat la taula d'experts que ha tractat el tema de “Els nous reptes de la gestió dels residus domèstics, comercials i industrials” en la qual s'han analitzat les diferents normatives vigents i la seva aplicació per part de les empreses públiques.

 

També Eva María Fajardo i Pedro Egea, conductors del departament de recollida d’EMAYA, han participat en la sisena edició del concurs de conducció eficient i maniobrabilitat amb vehicles recol·lectors, realitzant una meritòria actuació.

Tornar
subir