Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Entre els dies 2 i 24 de novembre es realitzaran els darrers treballs per a finalitzar les obres de Jaume III

31 Oct 2022

Entre els dies 2 i 24 de novembre es realitzaran els darrers treballs per a finalitzar les obres de Jaume III

Es tracta d’actuacions que no suposaran el tall del trànsit a Jaume III, només afeccions puntuals als carrers transversals

Dia 2 de novembre comença l’execució dels darrers treballs de l’obra de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram i millora del drenatge del carrer de Jaume III de Palma.

 

Es tracta de les darreres actuacions puntuals d’aquesta obra que va quedar pràcticament finalitzada a finals de maig, però que es va interrompre per no interferir en l’activitat comercial durant la temporada alta, tal i com s’havia acordat amb els comerciants.

 

Concretament a partir de dia 2, i fins al dia 24 de novembre, es realitzaran 5 cales per a la posada en servei de la xarxa d’aigua potable a Jaume III, 2 escomeses a la voravia d’aquest mateix carrer, 4 embornals de recollida d’aigües pluvials a la plaça de Joan Carles I, així com el pavimentat definitiu d’aquesta plaça i el carrer de Jaume III.

 

Aquests treballs no suposaran el tall del trànsit al carrer de Jaume III, només en el moment de l’asfaltat. Es produiran talls puntuals als carrers transversals, sempre del temps mínim i de manera que menys s’afecti la circulació de les persones i vehicles.

 

Aquestes obres varen començar el passat 25 de gener i han suposat la substitució de 300 metres de clavegueram i 200 de conduccions d’aigua potable, per tal de millorar el servei, evitar fuites i avaries.

 

Així mateix l’actuació suposa també la renovació dels embornals d’aquesta zona per facilitar el drenatge de l’aigua de pluja i evitar inundacions freqüents a la zona de la plaça del Rei Joan Carles I i del passeig del Born.

 

L’execució d’aquest projecte ha suposat una inversió de 244.500 € i la creació de 8 llocs de feina directes a l’obra.

Tornar
subir