Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i ANEPMA signen un acord de col·laboració perquè les properes Jornades Tècniques de Medi Ambient se celebrin a Palma

25 Mai 2022

EMAYA i ANEPMA signen un acord de col·laboració perquè les properes Jornades Tècniques de Medi Ambient se celebrin a Palma

L’Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient organitza cada any aquest esdeveniment que reuneix centenars de tècnics de neteja i residus de tot l’estat

Avui matí a la seu d’EMAYA a Palma s’ha signat l’acord de col·laboració entre EMAYA i ANEPMA per a l’organització de la XXIX edició de les Jornades Tècniques de Medi Ambient.

 

Han signat l’acord Ramon Perpinyà, president d’EMAYA i Jesús Diz Pérez, president de l’Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient. Aquesta entitat d’àmbit estatal, agrupa 51 societats públiques que gestionen serveis ambientals municipals, provincials o autonòmics, especialment els relacionats amb la gestió dels residus i la neteja viària. Compta també amb 38 socis col·laboradors, majoritàriament empreses del sector.

 

D’aquesta manera es posa en marxa el procés d’organització per a que Palma aculli aquestes jornades el proper mes de novembre. Serà la XXIX edició d’un esdeveniment que celebra anualment ANEPMA i que reuneix més de quatre-centes persones entre tècnics de medi ambient i neteja de les empreses públiques, representants municipals i de les empreses privades del sector. Aquest esdeveniment es calcula que tendrà un impacte econòmic a Palma d’uns 700.000 €.

 

Va ser l’assemblea general d’ANEPMA reunida el passat novembre de 2021 que va designar EMAYA com a amfitriona de les jornades. L’objectiu de la trobada és presentar i debatre les principals novetats tècniques en matèria de gestió ambiental.

 

L’esdeveniment tendrà una durada de 3 dies, 22, 23 i 24 de novembre, durant els quals el Palau de Congressos de Palma acollirà les conferències, taules rodones i presentacions sobre qüestions tècniques i d’actualitat que interessen al sector: els sistemes de recollida de residus, l’ús de les noves tecnologies en la planificació de la neteja i la recollida, la reutilització i l’economia circular, les fonts de finançament i ajudes europees, la gestió ètica i la responsabilitat social corporativa, seguretat i salut laboral, maquinària elèctrica i sostenible, etc. Com a complement de les jornades es realitzen també exposicions de maquinària, el concurs de conducció eficient i sostenible, així com l’Assemblea anual d’ANEPMA.

Tornar
subir