Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Avui matí s’ha obert al trànsit l’avinguda de Jaume III

25 Mai 2022

Avui matí s’ha obert al trànsit l’avinguda de Jaume III

En aquesta via EMAYA realitza obres de millora del drenatge i de renovació de conduccions d’aigua potable i clavegueram

Avui matí ha quedat obert el trànsit ascendent a l’avinguda de Jaume III, que s’havia interromput per les obres que realitza EMAYA per a millorar el drenatge i evitar inundacions, així com per a renovar les conduccions d’aigua potable i el clavegueram.

 

Les obres varen començar el passat 25 de gener i suposen la substitució de 300 metres de clavegueram i 200 de conduccions d’aigua potable, per tal de millorar el servei, evitar fuites i avaries.

 

Així mateix l’actuació contempla la renovació dels embornals d’aquesta zona per a facilitar el drenatge de l’aigua de pluja i evitar inundacions freqüents a la zona de la plaça del Rei Joan Carles I i el passeig del Born.

 

L’execució d’aquest projecte suposa una inversió de 244.500 € i la creació de 8 llocs de feina directes a l’obra.

 

Durant aquesta fase de les obres ha estat tallat el trànsit a l'avinguda de Jaume III en sentit passeig de Mallorca i s’han desviat diverses línies de l’EMT. A partir d’avui migdia es recupera aquesta circulació amb total normalitat. La pavimentació és ara provisional i es realitzarà la pavimentació definitiva quan el terreny s’hagi assentat i finalitzi completament tota l’obra.

 

Resta tallat únicament un tram del carrer de Bernat de Buadella (perpendicular a Jaume III), on aquesta mateixa setmana es realitzarà la connexió de la xarxa de sanejament.

 

A partir del mes d’octubre es realitzaran diverses tasques que ara queden pendents: la connexió de la nova xarxa d’aigua potable i reconnexions de les connexions de servei, connexions de clavegueram i les actuacions de millora del drenatge a la zona propera al Bar Bosch, així com la pavimentació definitiva de tota la zona de l’obra.

Tornar
subir