Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA incorpora noves activitats de robòtica al seu programa educatiu

23 Mai 2022

EMAYA incorpora noves activitats de robòtica al seu programa educatiu

“EMAYA a l’escola” ofereix 3 noves activitats, per al diversos nivells escolars, que combinen l’educació ambiental amb la tecnologia

EMAYA ha incorporat a la seva oferta educativa tres activitats de robòtica que combinen el coneixement de l’ús d’aquesta tecnologia amb l’aprenentatge de la separació dels residus i el bon ús dels contenidors de recollida selectiva.

 

Des del passat mes de març el programa educatiu “EMAYA a l’escola” ofereix tres activitats de robòtica, per a educació infantil, per a primària i per a secundària. Els tallers es realitzen al centres educatius i en unes 2 hores els alumnes, dividits en grups petits, aprenen a programar un petit “robot” que haurà de separar unes figures que representen diversos elements dels nostres residus, i conduir-les als contenidors corresponents per a la recollida selectiva.

 

Així, a més d’aprendre les nocions bàsiques de programació, adaptades a l’edat dels participants, es treballa la identificació dels materials que conformen els nostres residus i com separar-los perquè es puguin reciclar.

 

Aquesta activitat es va començar a oferir als centres educatius de Palma a partir de març i ha tengut una gran acollida, exhaurint-se les reserves en poques setmanes. Així, en poc de més de tres mesos, s’hauran fet 200 activitats per a 4.650 alumnes de 32 centres educatius de Palma. L’activitat que ha tengut més demanda és l’adreçada a Primària, amb 128 grups, seguida d’educació infantil i secundària.

Tornar
subir