Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Palma acull les XXIX Jornades Tècniques de Medi Ambient ANEPMA

21 Nov 2022

Palma acull les XXIX Jornades Tècniques de Medi Ambient ANEPMA

L’Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient organitza cada any aquest esdeveniment que reunirà a Palma 400 tècnics de neteja i residus de tot l’estat i 35 empreses proveïdores

El president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, ha presentat avui la XXIX edició de les Jornades Tècniques de Medi Ambient d’ANEMPA (Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient) que se celebrarà a Palma els dies 22, 23 i 24 de novembre.

 

ANEPMA agrupa 51 societats públiques que gestionen serveis ambientals municipals, provincials o autonòmics, especialment els relacionats amb la gestió dels residus i la neteja viària. Compta també amb 38 socis col·laboradors, majoritàriament empreses del sector. Les jornades anuals són el punt de trobada del sector més important que es celebra arreu de l’Estat.

 

En aquesta ocasió es reuniran, al Palau de Congressos de Palma 400 tècnics i representants d’institucions locals de 14 comunitats autònomes, a més de 35 empreses del sector. Aquest esdeveniment tendrà un impacte econòmic a Palma d’uns 700.000 €

 

L’objectiu de les Jornades és presentar i debatre les principals novetats tècniques en matèria de gestió ambiental. La inauguració, dimarts 22 a les 10 h,  comptarà amb la presència de José Hila, batle de Palma, la vicepresidenta segona del Consell de Mallorca, Aurora Ribot i el president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, a més del president d’ANEPMA, Jesús Diz Pérez. El gerent d’EMAYA, Manuel J. Menéndez, realitzarà la ponència inaugural.

 

A continuació, el mateix dimarts a les 12.30 h tendrà lloc una de les intervencions més destacades, la de Bruno Blin, president i DG de Renault Trucks i vicepresident executiu de Grupo Volvo, que parlarà sobre economia circular.

 

La resta de conferències, taules rodones i presentacions versaran sobre qüestions tècniques i d’actualitat com els sistemes de recollida de residus, l’ús de les noves tecnologies en la planificació de la neteja i la recollida, el pagament per generació, les novetats legislatives, la reutilització, les fonts de finançament i ajudes europees, la gestió ètica i la responsabilitat social corporativa, seguretat i salut laboral, maquinària elèctrica i sostenible, etc.

 

(programa complet a: http://jornadasanepma.com/programa/ )

 

Concurs de conducció eficient

 

Com a complement de les jornades es realitzen també exposicions de maquinària a càrrec de 35 empreses del sector, així com l’Assemblea anual d’ANEPMA.

 

També cal destacar una de les activitats més atractives que es celebren de forma paral·lela a les jornades, el concurs de conducció eficient i sostenible “5ena edició del Desafiament de Conducció Eficient i Maniobrabilitat amb Vehicles Recol·lectors de Residus Optiwaste”, en el qual també hi participen conductors d’EMAYA. Tendrà lloc el dia 22 de 9.30 a 14.30 h i la final el dimecres de 10.30 a 13 h, al solar adjacent al Palau de Congressos, entre els carrers de Callao i de Ciutat de Querétaro.

 

Els mitjans de comunicació interessats s’han d’acreditar a:

http://jornadasanepma.com/medios-de-comunicacion/

Tornar
subir