Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ha netejat avui matí les pintades vandàliques del mercat de Pere Garau

07 Mar 2022

EMAYA ha netejat avui matí les pintades vandàliques del mercat de Pere Garau

L’actuació s’ha realitzat a petició de l’empresa concessionària de la gestió del mercat

Avui matí a primera hora un equip d’eliminació de pintades vandàliques d’EMAYA ha realitat la neteja de les parets del Mercat de Pere Garau.

 

S’han eliminat 5 grans pintades (un total de 14 m2), que embrutaven les parets de l’emblemàtic mercat, a petició de l’entitat concessionària del mercat de Pere Garau i en coordinació amb la inspecció dels mercats de l’Ajuntament de Palma. L’actuació s’ha fet a primera hora del matí per permetre que una vegada finalitzada la feina de neteja es poguessin instal·lar amb normalitat les parades de l’exterior de l’edifici.

 

Fa dos mesos també es va realitzar una important actuació de neteja a petició d’una entitat privada, en aquest cas una associació de comerciants de Jaume III. Es varen eliminar 29 pintades vandàliques, un total de 185 m2, de les façanes privades d’aquest carrer comercial.

 

Cal recordar que des de novembre de 2020 EMAYA disposa d’un servei per a l’eliminació de pintades a espais privats, amb una tarifa bonificada de 2 euros el metro quadrat, quan el cost real d’aquestes actuacions és d’uns 80 €. Durant 2021 es registraren 301 sol·licituds. El mes de gener de 2022 es varen eliminar 14 pintades d’espais privats i el mes de febrer 26.

Tornar
subir