Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA presenta el nou programa educatiu per al curs 2022-23, amb 19 activitats per a tots els nivells educatius

06 Set 2022

EMAYA presenta el nou programa educatiu per al curs 2022-23, amb 19 activitats per a tots els nivells educatius

Es realitzen tallers, xerrades, visites, activitats lúdiques i participatives sobre el reciclatge dels residus, els comportaments cívics, la neteja dels barris, el cicle de l’aigua i el canvi climàtic

EMAYA presenta la seva nova oferta educativa del programa “EMAYA a l’escola” per a aquest curs 2022-23 amb novetats per a tots els nivells educatius. S’ofereixen un total de 19 activitats entre tallers, música i jocs per als més petits, activitats lúdiques, visites a les instal·lacions d’EMAYA..., sempre amb continguts relacionats amb les competències de l’empresa municipal: la recollida selectiva i el reciclatge, el civisme i la neteja dels barris, el cicle integral de l’aigua a Palma i el canvi climàtic.

Una de les principals novetats per a aquest curs 2022-23 és la incorporació de les activitats de robòtica, que es varen començar a realitzar de forma experimental a partir del mes d’abril i que ara s’incorporen ja plenament a l’oferta del curs que ara comença.

Les reserves de les activitats les poden realitzar els centres educatius de Palma a través del portal web municipal de Palma Educa: http://www.palmaeduca.cat/

El programa educatiu EMAYA a l’escola es va iniciar el curs 2011-12 amb l’objectiu de conscienciar sobre l’estalvi i l’ús responsable de l’aigua, la recollida selectiva de residus, les bones pràctiques ambientals i el civisme. A través dels centres educatius i dels infants i joves es pretén arribar a les famílies, i implicar la ciutadania per respectar al medi ambient i tenir una ciutat més neta i sostenible, els objectius d’EMAYA per a la ciutat.

Durant el passat curs 2021-22 s’assoliren xifres rècord de participació en aquest programa educatiu, es varen realitzar 771 activitats per a 20.797 alumnes de 120 centres educatius de Palma.

Per al curs 2022-23, el programa ofereix 11 activitats sobre reciclatge, neteja de la ciutat, civisme i canvi climàtic, 4 sobre el cicle de l’aigua i 4 visites a les instal·lacions d’EMAYA. Per a educació infantil i els primers cursos de primària s’ofereixen activitats fonamentades amb la música i els jocs, amb els personatges de Joanet Recicles i Tomeu Granera. Per als cursos superiors d’educació primària i per a secundària es treballen les temàtiques sobre l’aigua, els residus, la contaminació, el consum, la neteja, el civisme... sempre d’una forma lúdica i participativa.

També s’ofereix la possibilitat de visitar l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR1), l’estació de tractament d’aigua potable de Son Tugores i les fonts naturals, els embassaments de Cúber i el Gorg Blau i el laboratori químic d’anàlisi d’aigua. Aquestes visites estan obertes també a grups d’adults, universitaris, associacions, etc.

Es pot consultar el programa educatiu complet a: https://www.emaya.es/ca/educacio-i-conscienciacio/emaya-a-lescola/

Tornar
subir