Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes de juny EMAYA ha eliminat les herbes a 180.000 metres de carrers i voreres

04 Jul 2022

Aquest mes de juny EMAYA ha eliminat les herbes a 180.000 metres de carrers i voreres

Un total de 16 persones han treballat aquest mes al servei de desbrossament

Al llarg del mes de juny els serveis d’eliminació d’herbes d’EMAYA han desbrossant 180.000 metres lineals de voreres i carrers a uns vint barris de Palma.

Han treballat en aquest servei un total de setze persones d’EMAYA i d’una empresa del tercer sector, quan anteriorment les persones destinades a aquestes brigades eren 11. Aquest increment de recursos humans és el que ha permès un increment important de la feina de desbrossament, ja que per exemple, el mes de gener es varen eliminar les herbes a 121.000 metres lineals.

Els diversos equips de feina d’EMAYA han treballat en l’eliminació d’herbes als llocs més necessitats. Concretament aquest mes s’han realitzat tasques de desbrossament a es Fortí, Camp d’en Serralta, sa Teulera, Son Dameto, Santa Catalina, Son Gotleu, Camp Redó, Son Peretó, la Vileta, Son Roca, Sant Jordi, Rafal Vell, Rafal Nou,  Son Malferit, Estadi Balear i la zona de dalt murada i altres punts del centre històric.

Així mateix, aquest mes de juny s’han realitzat diverses actuacions especials de desbrossament a la llera i parets de la Riera, en el marc de la neteja anual d’aquest torrent, i diversos aparcaments (carrer del Cap Blanc, del Cap de Formentor, de Son Peretó...).

Tornar
subir