Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El nou servei de neteja amb aigua de les voravies de l’eixample ha netejat en un mes més de 80 km de 120 carrers de 20 barris

02 Nov 2022

El nou servei de neteja amb aigua de les voravies de l’eixample ha netejat en un mes més de 80 km de 120 carrers de 20 barris

Aquest nou servei es fa en horari nocturn a les voravies dels principals carrers de l’eixample de Palma

Fa poc més d’un mes, dia 28 de setembre, EMAYA va posar en marxa un nou servei de neteja amb aigua, amb 3 nous vehicles dotats de sistemes d’aplicació d’aigua a pressió, que netegen les voravies dels carrers de l’eixample en horari nocturn.

 

En aquest període el servei ha netejat més de 80 km de 120 carrers de 20 barriades de l’eixample. Allà on s’han fet més jornades de feina és a Pere Garau, Bons Aires, Foners, Arxiduc, Nou Llevant i el Camp Redó. També s’ha fet feina a els Hostalets, Marquès de la Fontsanta, Son Armadans, Son Canals, la Soledat Nord i Sud, Son Gotleu, el Terreno, Portopí, Cal Capiscol, el Amanecer, l’Olivera, Plaça de Toros i Son Espanyolet.

 

Per tal de netejar amb aigua les voravies, els nous vehicles de neteja són de les mesures adequades per a treballar en aquest espai: 1,3 m d’amplada i 4,5 de longitud total, dotats de sistema d’aplicació d’aigua.

 

Aquest servei treballa en horari nocturn, entre les 23 h i les 5 h, perquè sigui més eficient i no destorbar el pas de la ciutadania, cada dia de dilluns a divendres. De mitjana es netegen 6.5 km de voravies amb aquest servei.

 

Es treballa als carrers de l’eixample, tota la zona compresa entre les avingudes i la via de cintura, a més de l’avinguda de Gabriel Roca. Es prioritza les zones  d’elevat ús i freqüentació, així com amb l’amplada adequada de la voravia i que els possibles obstacles permeten el pas d’aquestes màquines. Al altres punts s’apliquen altres sistemes o maquinàries de neteja.

Tornar
subir