Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Avui comencen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram al barri Plaça de Toros

24 Mai 2021

Avui comencen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram al barri Plaça de Toros

Es renoven 2.822 m de conduccions d’aigua potable i 782 m de clavegueram per tal de retirar canonades obsoletes, reduir pèrdues i avaries

Avui comencen les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i de clavegueram al barri Plaça de Toros. L’objectiu és renovar 2.822 m de conduccions d’aigua potable i 782 m de clavegueram.

 

La retirada de canonades obsoletes i la seva renovació té com a objectiu millorar el servei d’aigua potable, d’aquesta forma es redueixen pèrdues i avaries.

 

La inversió total en aquesta barriada per a la renovació de xarxes és de 764.000 € i suposa la creació de 21 llocs de feina directes a les obres.

 

Les actuacions es realitzaran en dos projectes diferenciats, un als carrers d’Alfons el Magnànim, de Joan Valls, d’Agustí Buades, del poeta Guillem Colom, de l’Ecònom Francesc Jaume i de Son Cugullada. En aquest cas el termini previst d’execució és de 4 mesos.

 

La segona actuació es realitza als carrers d’Henri Dunant, d’Hiroshima, de Josep Balaguer, de Castellarnau, de Son Ferragut, de Provença, de Pablo Iglesias, de l’Olivera i avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte. Aquesta intervenció té un termini d’execució de 9 mesos.

 

Les obres es realitzaran sempre per trams per tal que l’afecció als veïns i al trànsit sigui el menor possible. EMAYA ha avisat a les persones residents a la zona i demana disculpes per les possibles molèsties.

Tornar
subir