Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA promou el consum d’aigua del grifó i l’ús de les noves fonts d’aigua potable filtrada

22 Mar 2021

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA promou el consum d’aigua del grifó i l’ús de les noves fonts d’aigua potable filtrada

A la taula informativa situada a la plaça de Santa Pagesa entre les 10 i les 19 h es distribuiran fulls informatius i tassons reutilitzables per beure l’aigua de la font situada en aquesta plaça

Avui dia 22 de març se celebra arreu del món el Dia Mundial de l’Aigua, una celebració que promou l’Organització de les Nacions Unides per a conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua i fomentar el seu ús responsable. El lema escollit per a enguany és “el valor de l’aigua”.

 

Amb motiu d’aquesta celebració, EMAYA realitza al llarg del dia diverses accions per tal de difondre el consum de l’aigua del grifó i per donar a conèixer les noves fonts d’aigua potable filtrada que s’han anat instal·lant a diversos punts de la ciutat.

 

Des de les 10 del matí fins a les 19 h hi haurà una taula informativa a la plaça de Santa Pagesa, on està ubicada una d’aquestes fonts. Aquí l’equip d’educació ambiental d’EMAYA repartirà fulls informatius sobre el consum de l’aigua del grifó amb el lema “Beu aigua del grifó, és bo per a la salut i per al planeta”, que inclouen un plànol de la ubicació de les fonts d’aigua potable filtrada que ja estan instal·lades a Palma (veure al document adjunt la ubicació de les 15 fonts existents).

 

A més es repartiran tassons reutilitzables perquè les persones interessades puguin tastar l’aigua de la font. Aquestes fonts tenen un sistema de filtratge similar al que tenen les gerres d’ús domèstic, un sistema a l’abast de tothom si es vol millorar el gust de l’aigua de la xarxa.

 

Un dels objectius de la promoció del consum de l’aigua del grifó és la reducció dels residus, especialment la reducció del consum de botelles de plàstic d’un sol ús. Consumir aigua de la xarxa no genera residus, és més barat i més còmode, arriba directament a ca nostra sense necessitat d’anar a comprar-la ni transportar-la.

 

A més a més, es recorda que l’aigua que s’abasteix a Palma té totes les garanties sanitàries i en tots els paràmetres (cloració, mineralització i d’altres) es compleix l’establert per la normativa. Recentment EMAYA va incorporar al seu web un apartat on podem consultar les dades actualitzades de l’aigua que arriba a ca vostra (clor, mineralització i altres paràmetres), segons quina sigui la nostra adreça:

 

https://www.emaya.es/ca/cicle-aigua/qualitat-aigua/graficasanalisis/

 

Aquesta informació es difondrà també al llarg del dia d’avui a través de les xarxes socials i altres canals de comunicació.

 

 

Tornar
subir