Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

58 infants participen en el Concurs de Dibuixos Nadalencs per a fills i filles del personal d’EMAYA

21 Gen 2021

58 infants participen en el Concurs de Dibuixos Nadalencs per a fills i filles del personal d’EMAYA

Enguany s’ha substituït l’acte de lliurament de premis per un vídeo en què en Joanet Recicles i en Tomeu Granera agraeixen la participació

Aquest Nadal, com cada any, s’ha celebrat el Concurs de Dibuixos Nadalencs per a fills i filles del personal d’EMAYA. Enguany, emperò, no s’ha pogut celebrar el tradicional acte d’entrega dels premis i obsequis, amb la festa infantil i la presència de tots els participants.

Les limitacions provocades per la pandèmia no han restat participació, es varen rebre 58 dibuixos de totes les categories: 6 participants de 0-2 anys, 9 de 3-4, 12 de 5-6, 16 de 7-8, 12 de 9-10 i 3 de 11-12 anys. Tots els dibuixos combinen els motius nadalencs amb la conscienciació per la recollida selectiva i el reciclatge. Així mateix, transmeten una gran estima i valoració de la feina que fan els seus pares i mares. 

Per tal d’agrair a tots els nins i nines de la família d’EMAYA la feina i la il·lusió que han dedicat per fer els seus dibuixos, a més de l’obsequi a cada un, s’ha fet un vídeo sorpresa, amb la participació d’en Joanet Recicles i en Tomeu Granera.

Tornar
subir