Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i Bricomart col·laboren per prevenir els abocaments de residus de construcció

12 Ago 2021

EMAYA i Bricomart col·laboren per prevenir els abocaments de residus de construcció

S'han posat cartells que informen els clients de com s’han de gestionar les restes de petites obres domèstiques i recorda la prohibició i les sancions per l’abocament | Des d’EMAYA s’agraeix la col·laboració d’aquest establiment en la difusió de les bones pràctiques de gestió dels residus de construcció

EMAYA i l’empresa Bricomart han realitzat una acció conjunta d’informació a la clientela d’aquest establiment per tal d’informar-la sobre la correcta gestió dels residus de construcció, d’obres i reformes domèstiques. Concretament, s’han realitzat uns cartells informatius amb una crida a la clientela perquè no permetin que les obres a ca seva esdevinguin la causa de la degradació de la ciutat i de l’entorn natural. Aquests cartells s’han situat a diversos llocs ben visibles de l’establiment comercial, especialment a les caixes, entrades, sortides i llocs de venda de productes relacionats amb obres i reformes.

Massa sovint es produeixen abocaments de sacs de runa, altres restes d’obres i residus voluminosos a espais naturals, camins rurals, solars i espais públics.

Amb aquesta campanya, EMAYA i Bricomart informen que aquests residus s’han de dur als parcs verds, on s’accepten fins a 5 sacs diaris de runa i qualsevol tipus de residus d’electrodomèstics, pintures, mobles, etc.

Així mateix, es recorda que és molt important no entregar els residus a desconeguts o empreses no autoritzades, ja que sovint acaben abocant-los de forma il·legal. Els residus només els poden gestionar duent-los als parcs verds o entregant-los a empreses gestores autoritzades, comprovant que els gestionen de forma correcta.

Abandonar residus de construcció, electrodomèstics, residus voluminosos o perillosos al carrer, camins, espais naturals o a qualsevol altre lloc pot suposar sancions fins a 3.000 €.

Des d’EMAYA, el seu president, Ramon Perpinyà, ha agraït la col·laboració i la bona disposició de l’empresa Bricomart per tal d’abordar conjuntament un problema que suposa una font de degradació del nostre entorn i una despesa important per a l’empresa pública i l’Ajuntament de Palma, que han de fer front a les despeses de recollida i neteja, originades per comportaments incívics i irresponsables.

Tornar
subir