Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

12 estudiants d’universitat realitzen pràctiques d’estiu a EMAYA

03 Ago 2021

12 estudiants d’universitat realitzen pràctiques d’estiu a EMAYA

Es tracta de pràctiques relacionades amb els seus estudis d’enginyeries, dret, bioquímica, recursos humans i prevenció de riscos laborals

El president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, va rebre ahir 12 estudiants que cursen estudis de grau i màster a universitats espanyoles i que al llarg d’aquest mes de juliol s’han incorporat a EMAYA per a realitzar pràctiques relacionades amb la seva formació.

En aquest acte de benvinguda, el president de l’empresa pública va destacar la importància per a EMAYA de poder acollir estudiants de diverses especialitats. “Des d’EMAYA impulsam l’atracció i la retenció de talent per posar-lo al servei de la nostra ciutat. Per això volem donar una oportunitat a joves estudiants per a formar-se a la nostra empresa i que el sector públic sigui atractiu per als futurs professionals”, va exposar Ramon Perpinyà que afegí “Cercam persones que gaudeixin treballant en equip i que s'identifiquin amb la vocació de servei a la ciutadania, la innovació, la transparència, la sostenibilitat i el compromís”.

Les practiques que realitzen són de caràcter remunerat i relacionades amb els seus estudis. Procedeixen d’estudis de grau o de màster de la UIB, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Sevilla i la Universitat Politècnica de Madrid. 6 estudiants cursen diverses enginyeries (camins, industrial, electrònica), 2 són estudiants de  dret, 1 de bioquímica, 2 de gestió de recursos humans i 1 de prevenció de riscs laborals.

Les pràctiques les realitzen a diversos departaments d’EMAYA, com el del Cicle de l’Aigua, Energia i mobilitat, Recursos Humans, Projectes, Prevenció de Riscs Laborals, Depuració, etc.

Les persones interessades poden contactar amb EMAYA mitjançant el formulari del web: https://www.emaya.es/ca/treballa-amb-nosaltres/practiques.

Tornar
subir