Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA renova la conducció principal d’abastiment d’aigua potable del barri de l’Amanecer, que transcorre pel camí de Son Hugo

30 Set 2020

EMAYA renova la conducció principal d’abastiment d’aigua potable del barri de l’Amanecer, que transcorre pel camí de Son Hugo

L’obra suposa una inversió d’uns 60.000 €, genera 6 llocs de feina directes i una quarantena d’indirectes

EMAYA està duent a terme la renovació de la xarxa d’aigua potable al camí de Son Hugo, substituint la conducció principal d’abastiment d’aigua potable del barri de l’Amanecer.

 

Aquesta actuació es va iniciar aquest dilluns dia 28 de setembre i es perllongarà durant un mes. El pressupost de l’obra és d’uns 60.000 euros i suposa la creació de 6 llocs de feina directes i una quarantena indirectes (proveïdors, transportistes, combustible, producció, etc.).

 

L’obra consisteix en la renovació d’uns cinc-cents metres de canonada antiga per una nova conducció de polietilè. Aquesta conducció transcorre pel camí de Son Hugo i es realitzarà en dues fases, la primera des del carrer de Tomàs de Villanueva fins a la zona verda i la segona des d’aquest punt fins al lloc on es troben les piscines de Son Hugo.

 

La renovació de la xarxa d’aigua potable és una actuació que EMAYA realitza de forma continuada, prioritzant els llocs on aquesta actuació és més urgent. La substitució de canonades de 40 o fins i tot més de 50 anys suposa una clara millora del servei de subministrament d’aigua potable, a més de reduir les avaries i les pèrdues.

 

EMAYA ha informat els veïns i usuaris de la zona i demana disculpes per les molèsties i restriccions del trànsit que puntualment es poden ocasionar (veure imatge adjunta).

Tornar
subir