Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Manuel José Menéndez Prieto, nou gerent d’EMAYA

30 Jul 2020

Manuel José Menéndez Prieto, nou gerent d’EMAYA

El Consell d’Administració de l’empresa municipal ha realitzat avui el nomenament per cobrir el càrrec que estava vacant

El Consell d’Administració d’EMAYA reunit avui matí en sessió ordinària ha aprovat el nomenament com a gerent del senyor Manuel José Menéndez Prieto. Aquest càrrec es trobava vacant i era exercida de forma provisional pel president de l’entitat, Ramon Perpinyà.

Amb el nomenament de Manuel José Menéndez Prieto s’incorpora a l’empresa pública municipal un professional de dilatada experiència en llocs directius d’alta responsabilitat en els àmbits de l’energia, l’aigua, els residus i el medi ambient.

Va néixer l’any 1964 i és titulat en enginyeria de mines per la Universidad de Oviedo, especialitzat en tecnologies energètiques per la Universidad Politécnica de Madrid. Té una àmplia experiència i formació en direcció d’equips i en innovació tecnològica i digital.

Ha treballat com a consultor independent expert en energia, aigua i medi ambient. També ha exercit diversos càrrecs directius a empreses del sector com Naturgy, GasNatural Fenosa, Sogama (Sociedade Galega do Medio Ambiente) i Unión Fenosa.

Tornar
subir