Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquesta matinada EMAYA ha reiniciat les tasques de neteja amb desinfectant als carrers de Palma

28 Ago 2020

Aquesta matinada EMAYA ha reiniciat les tasques de neteja amb desinfectant als carrers de Palma

Durant les primeres jornades les actuacions se centren als carrers de Son Gotleu, Pere Garau i el centre i s’ampliarà el dispositiu a partir de la setmana que ve

Aquesta matinada EMAYA ha reactivat les tasques de neteja amb desinfectant als carrers de Palma. Durant les primeres jornades aquestes actuacions es realitzen als carrers de les barriades de Son Gotleu, Pere Garau i el centre.

Per a la neteja amb desinfectant s'utilitza aigua mesclada amb dilució d'hipoclorit de sodi (lleixiu), aplicada amb vehicles cisterna i equips de pressió. Aquest tipus de neteja es fa en hores nocturnes, per indicacions sanitàries, per tal d'evitar l'exposició de la ciutadania a aquest producte que pot resultar tòxic.

Els vehicles cisterna actuen especialment a carrers i places, i amb els equips a pressió es netegen especialment contenidors, papereres, altres elements del mobiliari urbà i punts que requereixen neteja més intensa.

Aquestes actuacions s’iniciaren ahir a les onze del vespre, amb dos camions cisterna i dos equips de pressió. A partir de dia 1 de setembre s’incorporaran a aquestes tasques 2 vehicles més i no es descarta ampliar el dispositiu en funció de la situació sanitària.

Així mateix, EMAYA ha incrementat la neteja amb aigua a pressió a tota la ciutat en horari diürn, especialment a zones de major afluència de gent, voltant de centres sanitaris i residències, comerços, etc.

Tornar
subir