Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament de Palma i EMAYA demanen col·laboració a la ciutadania per a un comportament responsable amb els guants i mascaretes usats

28 Mai 2020

L’Ajuntament de Palma i EMAYA demanen col·laboració a la ciutadania per a un comportament responsable amb els guants i mascaretes usats

Tirar guants i mascaretes en terra és una infracció a l’Ordenança de residus i neteja que pot suposar multes de fins a 750 €

L’Ajuntament de Palma i EMAYA inicien una campanya per demanar a la ciutadania col·laboració per tenir una ciutat més neta i aturar possibles focus d’expansió de la Covid19, evitant tirar guants i mascaretes usats en terra al carrer, parcs i altres espais públics.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya de civisme que ja es va llançar amb motiu de les festes de Sant Sebastià, amb el lema “Palma és ca teva, cuida-la”.

 

En aquesta ocasió l’objectiu és evitar el problema que malauradament ens trobam en alguns punts de la ciutat, la imatge de guants i mascaretes tirats en terra. Això a més d’un problema de neteja suposa un risc potencial d’expansió de la malaltia del Covid19.

 

És per això que es demana col·laboració a la ciutadania. La campanya també informa que aquests residus s’han de dipositar a les papereres o als contenidors de rebuig, no es poden posar en cap dels contenidors adreçats al reciclatge.

 

Així mateix, es recorda que tirar aquests i qualsevol residu al terra és una infracció a l’Ordenança de residus i neteja que pot suposar sancions de fins a 750 €.

 

Aquest missatge es difondrà a partir d’avui la amb la imatge de la campanya a les xarxes socials i webs municipals i es posaran cartells a les aturades d’autobús i altres punts de la ciutat.

Tornar
subir