Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA col·labora amb la jornada de voluntariat que tendrà lloc demà per netejar na Burguesa

11 Des 2020

EMAYA col·labora amb la jornada de voluntariat que tendrà lloc demà per netejar na Burguesa

L’Associació de Veïns de Gènova “Sa Rota” i el Rotary Club de Palma convoquen aquesta jornada, que compte amb l’autorització del Bisbat de Mallorca, propietari dels terrenys

Demà dissabte 12 de desembre tendrà lloc una jornada de voluntariat per netejar el camí de pujada de Gènova a na Burguesa, els miradors i l’entorn del monument. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Associació de Veïns de Gènova “Sa Rota” i el Rotary Club de Palma.

 

EMAYA col·labora aportant bosses i saques per a la recollida dels residus, així com guants i gel hidroalcohòlic per als participants. Una vegada finalitzada la neteja, els vehicles i personal de l’empresa retiraran i transportaran els residus recollits pels voluntaris.

 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a l’autorització del Bisbat de Mallorca, propietari dels terrenys i responsable del seu manteniment.

 

Aquesta zona pateix des de fa uns mesos un agreujament de l’incivisme i s’hi ha acumulat al camí, miradors i al voltant del mirador una gran quantitat de residus, especialment botelles, llaunes i altres restes de botellot.

 

L’activitat començarà a les 9 del matí a l’aparcament situat passat el restaurant Can Pedro, al camí de na Burguesa, des d’on els voluntaris es dirigiran en grups reduïts als diversos punts on es realitzarà la neteja. Un grup també eliminarà les pintades vandàliques del mirador situat al camí.

 

La jornada finalitzarà a les 12h.

 

Els mitjans interessats  poden contactar amb:

 

Aina Llauger (comunicació EMAYA): 606 46 66 84

Santiago Méndez (AV de Gènova): 618 38 58 52

Guillermo García (Rotary Club): 607 67 58 64

Tornar
subir