Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ajorna l'actualització de la tarifa de recollida de residus fins que s'aclareixi l'impacte econòmic de la crisi del coronavirus

11 Mar 2020

EMAYA ajorna l'actualització de la tarifa de recollida de residus fins que s'aclareixi l'impacte econòmic de la crisi del coronavirus

Ramon Perpinyà: “Les administracions públiques hem de ser sensibles intentant compensar els efectes econòmics entre els treballadors i treballadores de la nostra Comunitat Autònoma”

El Consell d’Administració d’EMAYA, reunit avui matí, tenia prevista l’aprovació de la revisió de la tarifa de recollida de residus, tal com s’havia anunciat en els pressupostos a finals d'any per a aquest 2020. Finalment,  aquest punt s’ha retirat de l’ordre del dia, amb motiu de la situació d’incertesa provocada per la crisi del coronavirus i les seves repercussions econòmiques per a la ciutadania i les empreses.

 

Aquesta iniciativa d'EMAYA s'emmarca en les decisions que s'estan prenent des de les diferents administracions encaminades a compensar l'impacte de l'epidèmia de coronavirus Covid-19 en l'economia.

 

Ramon Perpinyà, president d'EMAYA i tinent de batle de Medi Ambient i Benestar Animal, ha manifestat que "la propagació de virus té efectes econòmics amb especial incidència en el sector turístic, i per tant entre els treballadors i treballadores de la nostra Comunitat Autònoma. Les administracions públiques hem de ser sensibles intentant compensar-los”, i afegeix, “és una qüestió que hem tractat avui a la Junta de Govern de l'Ajuntament. No és el moment d'actualitzar a l'alça tarifes ", ha afirmat.

 

La tarifa de recollida de residus no s’havia modificat des de 2013, fet pel qual era necessària una actualització. L’objectiu per a EMAYA és que cada una de les línies d’activitat de l’empresa tinguin un equilibri entre les despeses i els seus ingressos, per tant, la pujada dels costos materials i humans de l’activitat de recollida de residus en els darrers anys requeria aquesta revisió de la tarifa.

Tornar
subir