Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament i el Govern col·laboren amb Ecovidrio per dur a Palma la campanya “Quilo X Quilo: 1 quilo de vidre per 1 quilo de menjar”

04 Des 2020

L’Ajuntament i el Govern col·laboren amb Ecovidrio per dur a Palma la campanya “Quilo X Quilo: 1 quilo de vidre per 1 quilo de menjar”

S’han instal·lat a Palma 10 contenidors de vidre d’aquesta campanya i cada quilo que s’hi dipositi es transformarà en 1 kg d’aliments que s’entregarà al Banc d’Aliments

Avui matí el batle de Palma, José Hila, el president d’EMAYA Ramon Perpinyà, el director general de Residus del Govern, Sebastià Sansó i Iván Tolosa, tècnic de gerència d’Ecovidrio, han presentat la campanya “Quilo X Quilo: 1 quilo de vidre per 1 quilo de menjar”.

 

Es tracta d’una campanya solidària especialment indicada per als moments de màxima necessitat que vivim. Fins al dia 15 de desembre s’han instal·lat 10 contenidors de vidre especialment retolats amb la imatge d’aquesta campanya. Per cada quilo de vidre que s’hi dipositi en aquests contenidors, Ecovidrio entregarà a la Fundació Banc d’Aliments 1 kg.

 

Els contenidors estan ubicats a: plaça de Santa Eulàlia, Gremi de Corredors, plaça de la Porta de Santa Catalina, parc de les Estacions, l’Escorxador, plaça del Progrés, carrer de Blanquerna (inici) i carrer de Blanquerna cantonada carrer de Bartomeu Pou, plaça de Gomila i plaça de Madrid.

 

El batle de Palma, José Hila, ha animat a la ciutadania a participar en aquesta campanya que uneix un objectiu solidari amb la finalitat ambiental de reciclar vidre.

 

Aquesta campanya es realitza arreu de tot l’estat, a 44 municipi espanyols, on Ecovidrio ha instal·lat 152 contenidors d’aquesta campanya.

Tornar
subir