Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El Consell d’Administració d’EMAYA aprova diversos projectes de renovació de la xarxa d’aigua potable i de clavegueram al Coll d’en Rabassa, el Molinar i l’Arenal

27 Mar 2019

El Consell d’Administració d’EMAYA aprova diversos projectes de renovació de la xarxa d’aigua potable i de clavegueram al Coll d’en Rabassa, el Molinar i l’Arenal

Aquestes tres actuacions suposen una inversió total de més de 1’5 milions d’euros en renovació de la xarxa

El Consell d’Administració d’EMAYA reunit avui en sessió ordinària ha aprovat diverses actuacions de renovació de la xarxa d’aigua potable i de clavegueram, així com un projecte per continuar amb la línia de producció d’energia solar a les instal·lacions pròpies i la electrificació de la flota de vehicles de l’empresa.

 

Concretament s’ha aprovat l’inici de la licitació de l’obra de renovació de les conduccions d’aigua potable al Coll d’en Rabassa, per un pressupost base de 605.870 € (més IVA). L’obra tindrà una durada prevista de nou mesos.

 

Una altre actuació important de renovació de la xarxa es realitzarà a l’Arenal. En aquest cas es renovaran conduccions d’aigua potable i també de clavegueram. Aquesta actuació es troba en una fase més avançada, ja que avui el Consell d’Administració ha aprovat l’adjudicació de l’obra, per un valor de 761.680 € (més IVA).

 

Així mateix, s’ha aprovat l’adjudicació de les obres de renovació de dos trams de la xarxa d’aigua potable i clavegueram del carrer del Vicari Joaquim Fuster, al Molinar, per un total de 198.389 € (més IVA).

 

Per altra banda, també s’ha acordat avui sol·licitar a la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, una ajuda per a la subvenció d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics amb pèrgola fotovoltaica, a les instal·lacions d’EMAYA a Son Pacs.

 

L’estimació de la inversió per a aquest projecte és de 200.000 € i d’acord amb les bases de la convocatòria d’ajudes es tracta d’una actuació 100% subvencionable.

 

La instal·lació comptaria amb 6 punts de recàrrega exterior d’un total de 14,4 kW i la pèrgola fotovoltaica seria de 66kWpic.

 

Aquesta actuació va en la línia de continuar incrementat la producció d’energia solar per part d’EMAYA, que ja compta amb plaques solars a les teulades de Son Pacs i a una estació d’impulsió d’aigües residuals a Can Valero. Així mateix, permetrà l’auto-abastiment amb energia renovable de la flota de vehicles elèctrics, una altra de les apostes de l’empresa.

Tornar
subir