Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA informa que, per obres a la xarxa de clavegueram, a partir de dia 25 la circulació en un tram de l’avinguda d’Alexandre Rosselló es restringirà a tres carrils

21 Jun 2019

EMAYA informa que, per obres a la xarxa de clavegueram, a partir de dia 25 la circulació en un tram de l’avinguda d’Alexandre Rosselló es restringirà a tres carrils

Es fa durant l’estiu perquè requereix temps sec i per evitar coincidència amb el curs escolar

El proper dimarts dia 25 de juny EMAYA inicia una obra de rehabilitació de la xarxa de sanejament d’aigües residuals, en un tram de l’avinguda d’Alexandre Rosselló, fet pel qual la circulació es restringirà a tres carrils, en lloc dels quatre habituals, en sentit cap a la plaça d’Espanya (s’adjunta plànol de la zona afectada, a l’alçada del número 32).

 

Aquesta intervenció forma part d’un projecte més ampli que inclou actuacions ja executades. Aquesta es va haver d’ajornar per esperar època eixuta, a l’estiu, i fora del període escolar, per tal de provocar les molèsties mínimes al trànsit. El període d’execució previst és de dos mesos, per tant es finalitzarà abans de l’inici del proper curs.

 

Es tracta d’una obra complexa, ja que es treballarà en tot moment en un recinte confinat, a una profunditat entre 6 i 7 metres. L’objectiu és reparar la solera de la galeria de la xarxa de clavegueram, en un tram d’us 133 metres. Dins la galeria, per eliminar el flux continu d’aigües residuals, s’ha de realitzar un bypass mitjançant un dic de contenció, i traslladar el cabal per bombeig. Així s’aconsegueix poder treballar en sec a la zona de la reparació. Aquesta operació es va traslladant tram per tram a tota la galeria que s’ha de reparar. L’espai de feina estarà en tot moment ventilat i il·luminat. El pressupost d’aquesta actuació és de 132.905,89 €.

 

Des d’EMAYA es lamenta les molèsties que pot generar la restricció del trànsit i es recorda que s’han pres totes les mesures perquè siguin les mínimes possibles.

Tornar
subir