Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Com cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA convoca l’onzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

21 Mar 2018

Com cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA convoca l’onzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

Enguany, coincidint amb el 75è aniversari d’EMAYA, la temàtica del concurs és la gestió del cicle de l’aigua a Palma

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra arreu del món demà dia 22 de març, EMAYA presenta, com cada any des ja en fa onze, l’obertura del termini per a participar en el concurs de fotografia OPTICAIGUA. El Dia Mundial de l’Aigua és una celebració que promou l’Organització de les Nacions Unides per conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua, fomentar-ne el seu ús responsable i la gestió sostenible.

 

Com en anteriors edicions, el concurs s’organitza conjuntament amb TotFoto i FotoRuanoPro.

 

Enguany, coincidint amb la celebració del 75è aniversari d’EMAYA, el tema del concurs és “EMAYA, 75 anys gestionant l’aigua”. Les fotografies presentades al concurs hauran de tenir relació amb la gestió del cicle de l’aigua a Palma. EMAYA és responsable de gestionar el cicle integral de l’aigua a Palma: des de la captació als embassaments, les fonts i els pous; el tractament per a fer-la potable, la distribució a través de la xarxa de canonades, el consum i la depuració i la reutilització de l’aigua. Qualsevol d’aquestes qüestions pot ser objecte de les fotografies presentades en aquesta edició d’Opticaigua.

 

El concurs de fotografia Opticaigua d’enguany està adreçat precisament a fer visible la gestió de l’aigua a Palma, que té aspectes molt desconeguts per al gran públic, des de la pròpia procedència de l’aigua que consumim, el tractament que rep per fer-la apta per al consum o com es tracten i reutilitzen les aigües residuals.

 

El termini d’admissió de fotografies s’obri demà dia 22 de març i finalitza el 22 d’abril. Cada participant pot presentar una fotografia de la qual sigui l’autor. No es poden presentar obres premiades en altres concursos i hauran d’estar identificades amb un títol, aportant també les dades dels participants. Els participants han de ser persones residents a Mallorca.

 

Les fotografies s’han de presentar en JPG, amb un màxim de 5 MB, a través del web www.opticaigua.com o mitjançant lliurament o enviant d’un CD identificat a les oficines centrals d’EMAYA del carrer Joan Maragall.

 

Entre les fotografies participants el jurat lliurarà en un acte públic al Casal Solleric els següents premis:

Primer premi: val de 800 € en productes de fotografia. Segon premi: val de 350 € en productes de fotografia. Tercer premi: val de 250 € en productes de fotografia. 5 accèssits: val de 100 € en impressió / revelatge. 5 finalistes: val per a un taller de fotografia.

Amb motiu del 75è aniversari d’EMAYA, enguany s’ha incorporat una nova categoria per premiar la millor foto presentada per un treballador o treballadora de l’empresa. Aquest premi estarà dotat amb 500 € en productes de fotografia.

Els guardons són possibles gràcies a la col·laboració de les dues empreses col·laboradores, TotFoto i FotoRuanoPro, a les quals EMAYA agraeix la seva continuïtat que fa possible cada any Opticaigua.

Una vegada el jurat hagi seleccionat les imatges premiades es realitzarà una exposició de les millors fotografies, que seran exhibides al pati del Casal Solleric entre dia 17 de maig i dia 7 de juny.

Es poden consultar les bases i tota la informació del concurs al web www.opticaigua.com

Tornar
subir