Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ha iniciat les tasques de neteja de sa Riera

15 Jun 2018

EMAYA ha iniciat les tasques de neteja de sa Riera

Es tracta de la neteja ordinària que realitza EMAYA anualment per aquestes dates

Aquesta setmana EMAYA ha iniciat les tasques de neteja de la llera de sa Riera, en el tram d’aquest torrent dins el casc urbà de Palma, aproximadament entre la zona del cementiri i la desembocadura. Aquesta feina es realitza de forma regular cada any per aquestes dates, una vegada finalitzat el període de més probabilitat de pluges.

 

S’ha començat a treballar des la part alta del tram de sa Riera dins el casc urbà de Palma, avançant cap a la desembocadura. Les tasques realitzades han estat la retirada i poda de vegetació adherida als murs i brancatge de plantes, així com els fangs acumulats. Posteriorment s’ha iniciat la neteja de les “cascades” i perlats amb aigua a pressió. També es treballa per retirar les incrustacions de davall el pont del passeig Marítim.

 

En alguns punts, primer s’ha de preparar el terreny per poder introduir la maquinària i retirant tot tipus de residus presents a la llera (vidres, plàstics, llaunes...), així com algues, fangs i altres materials arrossegats per la corrent.

 

Una part de les feines es realitza de forma manual i d’altre amb maquinària (agranadores, aigua a pressió i altres vehicles). Es preveu que hi facin feina 13 de persones de les àrees de manteniment, xarxes, explotació i qualitat urbana d’EMAYA, durant unes 16 jornades.

 

Està previst finalitzar la neteja al final de la propera setmana. Una vegada conclosa, es farà balanç de l’actuació d’enguany. El 2016 es varen retirar 400 tones de residus i l’any passat 280.

 

Els mitjans gràfics interessats en imatges de la neteja (preferentment els dies 19 i 20 de juny) poden contactar amb el telèfon 606 466 684.

 

Tornar
subir